Se vores priser for service af Skoda uanset model og årgang. Service for Skoda til tyske priser


Kig ind på vores hjemmeside og se vores tyske priser for service af Skoda. Du sparer 25-40% uden at miste din fabriksgaranti. Service af Skoda til lavpris.


Hvorfor betale 25-40 % mere på et autoriseret dansk værksted, når du skal have udført service på Skoda. Skorstensgaard.dk med moderne værksteder i Kolding og Fredericia tilbyder dig at udføre service på Skoda, uden at du mister din fabriksgaranti. Vi er en del af Bosch Car Service, hvilket garanterer serviceeftersyn af meget høj kvalitet. Bosch stiller meget store krav til sin samarbejdspartnere, så vi er stolte af at kunne være en del af dette europæiske samarbejde.

Vi har fire værdier, som vi og vores dygtige og engagerede medarbejdere deler med os: Vi vil sprede glæde, vi vil være hurtige, vi er kvalitetsbevidste – og vi gør mere, end det forventes. Hos Skorstensgaard.dk sparer du en masse penge uden at miste fabriksgarantien – og vi udfører service og reparationer på alle bilmærker uanset model og årgang, og det med garanti til priser, som man ellers kun ser i Tyskland.

Kig ind på vores hjemmeside og se mere. Ring gerne til os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget.